Podologische correctiezolen

Aan de hand van de resultaten die voortkomen uit het biomechanisch onderzoek en loop- en ganganalyse zal er bepaald worden om functionele zooltherapie toe te passen

Er zal een voetscan worden gemaakt door middel van een 3D- scanner. Elke zool zal op maat gemaakt worden naar de noden van de patiënt met individuele correcties en ontlastingen.

Door foutieve stand van de voeten gaan spieren vaak verstoort worden in hun normale werking. Dit zal zich ook verder reflecteren naar knie, heup en rug.

De podologische correctiezolen zullen de stand van de voeten aanpassen zodat de mechanica van het lichaam geoptimaliseerd zal worden. Hierdoor zullen spieren weer hun normale werking krijgen.

Het is belangrijk jonge kinderen preventief te screenen op eventuele afwijkingen. Het vroegtijdig opstarten van zooltherapie vanaf de leeftijd van 6 jaar kan een gunstig effect hebben om de veranderingen van de voet

Het lichaam heeft tijd nodig om zich aan te passen aan de zolen, hiervoor zal er steeds een garantieperiode van 6 maanden gerekend worden. Zo kunnen de zolen eventueel nog bijgestuurd worden waar nodig.

SINT-GILLIS-WAAS

GROEPSPRAKTIJK PLUSPUNT

KASTEELSTRAAT 9-11

9170 

RUPELMONDE

GROEPSRPAKTIJK ZORGSAAM

GEERAARD DE CREMERSTRAAT 124

9150

PODOLOOG

RIZIV: 5-70445-12-701

BTW: BE0661.827.733

Tel: 0472 48 87 41

Mail: pieterspodologie@hotmail.com

© 2016 Naomi Pieters